26.5.06

2 ledige stillinger som rådgivere

Ved Vestfold fylkesbibliotek er det 2 ledige stillinger som rådgivere.

Vestfold fylkesbibliotek er en virksomhet i stor forandring. Fra å være et bibliotek for bibliotekene i fylket er vi nå i gang med å videreutvikle oss til å bli et rent utviklings- og kompetansesenter innen fagområdet bibliotek.

Vi trenger flere nye dyktige medarbeidere for å styrke vår kompetanse på følgende områder:
Kommunikasjon og formidlingsteknikk, Pedagogikk, Prosjektledelse, Organisasjonsutvikling, Digital referanse, IKT, Webdesign, Interiørarkitektur.

Arbeidsoppgaver: Prosjekt-, utrednings- og forvaltningsoppgaver, planlegging og gjennomføring av kurs og konferanser. I en overgangsfase kan det påregnes en del driftsoppgaver knyttet til bibliografisk arbeid og bokbuss. Reisevirksomhet må påregnes.

Utdanning/kvalifikasjonskrav: Høgskole/universitetsnivå, gjerne bibliotek-, journalist- og informasjonsfag i kombinasjon med annen utdannelse.

Vi forventer at du er: Utadvendt, fleksibel, tilpasningsdyktig, selvstendig men samarbeidsvillig.Det forutsettes god skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Tiltredelse og lønn etter avtale.
Ansettelser skjer for øvrig på de vilkår som til enhver tid fremgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Kontaktperson: Fylkesbiblioteksjef Unni Minsås, tel.33 35 49 70
Søknad med CV sendes Vestfold fylkesbibliotek, Storgt.16, 3126 Tønsberg

Søknadsfrist 30.juni 2006.

2 Comments:

Blogger Helene said...

Ble litt overrasket over kravene deres: Kommunikasjon og formidlingsteknikk er helt greit. Digital referanse, IKT og webdesign like så. Men interiørarkitektur? Skulle det ikke være byttet ut med informasjonsarkitektur? ;)

Dere må gjerne slette kommentaren og rette feilen i det stille hvis det er ønskelig.

29. mai 2006 kl. 14:50  
Anonymous Anonym said...

Vi søker faktisk etter folk som har kompetanse innen INTERIØRARKITETUR. Vi har behov for dette i forhold til utviklingsoppgaver vi skal i gang med i "ny" organisasjon. Blant utfordringene vi har fått er det fysiske bibliotek - utforming og eksponering, og da trenger vi ny og annen kompetanse enn en tradisjonelt forbinder med bibliotek...

Hilsen oss på Fylkesbiblioteket

30. mai 2006 kl. 09:28  

Legg inn en kommentar

<< Home


http://www.playtona.com