14.8.05

3. plass :)

Da er bokbussfestivalen over. Alle bokbussene kjørte i en parade ned fra Holmenkollen og til Oslo Spektrum. Det var et flott skue!

Lurer du på hvordan avstemningen gikk? Beste dekorerte buss ble Soria Moria, som jeg la ut et bilde av i går. Vestfolds bokbuss kom på en delt tredje plass, og det er jo veldig bra! De to andre prisene var det den engelske bussen fra "East Riding Travelling Library" som stakk av med. Og det var velfortjent!

Rigmor

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Saksopplysning: De andre prisene var: Den mest innovative bokbusstjenesten og "Min favorittbuss". Vel fortjent gikk disse prisene til engelskmennene!
Anne Gran

15. august 2005 kl. 11:44  
Anonymous Anonym said...

18.8.2005
Å, så trist det er at bokbussfestivalen er slutt. Det er 3 år til neste gang og Sverige har tatt utfordringen.
Dette års bokbussfestval var veldig vellykka, med flotte foredrag og fin utstillingsplass for bussene. Hotellet var fint og maten var god. Den sosiale omgangen var fin og i det hele tatt!
Bokbussparaden på søndag den 14.august gikk også knirkefritt, såvidt jeg kunne se. Men nå kjørte Vestfolds bokbuss som nummer fire eller fem i rekka. Etter oss var det 25 busser!! Det må ha vært et fantastisk syn!!
Det er spesielt å være på bokbussfestival. Spesiell stemning med spesielle mennesker. Takk for nå alle sammen. Håper vi ses igjen!

18. august 2005 kl. 11:30  
Blogger Rigmor said...

Jeg kan legge til at det VAR et spesielt syn da 31 bokbusser kom kjørende på lang lang rekke ved Oslo Spektrum. Veldig sært, og veldig herlig!

Jeg vil også ha sagt at det var dumt at det ikke var opplyst om paraden inne på åpningen av Ifla. Det var svært få delegater som fikk sett dette, og det var synd. Men jeg håper at trafikken i Oslo fikk med seg begivenheten - ikke hver dag så mange bokbusser stopper trafikken i tigerstaden...

19. august 2005 kl. 11:01  

Legg inn en kommentar

<< Home


http://www.playtona.com