11.8.05

Vestærn blir blogg!

Velkommen til "nye" Vestærn!

Redaksjonen har i lengre tid ønsket å gjøre Vestærn mer "levende" - særlig med flere bidrag fra bibliotekinteresserte i Vestfold. Vi har derfor endret Vestærn fra et tidsskrift på web til en blogg. Det betyr at DU enkelt kan delta aktivt i diskusjoner her i Vestærn. Vi håper du vil hive deg utpå, og bli med oss og blogge!

Og som en god start på det som forhåpentligvis blir et aktivt forum for bibliotekfolk i Vestfold: Vi som er på IFLA blogger derfra, så alle kan få et lite innblikk i hvordan det er... Følg med, her blir det daglige oppdateringer!

Kort "bruksanvisning":
Sende kommentar på innlegg:
Klikk på lenken "Comments" som står under den aktuelle posten du vil kommentere. Du får opp et eget skjermbilde der du kan skrive din kommentar. Dersom du har en brukerkonto på Blogger.com kan du logge deg inn og sende kommentaren med den brukeren, hvis ikke kan du velge å legge igjen kommentaren anonymt. Du kan alikevel signere kommentaren din (i selve teksten). Når du er ferdig med å skrive det du ønsker, klikker du på knappen for å publisere kommentaren.

Lese kommentarer:
Klikk på lenken "Comments".

Ellers mottar gjerne redaksjonen innspill på vår e-postadresse deputy at vf.fylkesbibl.no.

Vi håper du blir fornøyd med Vestærn som blogg!
Hilsen redaksjonen

(Redaksjonen består av Heidi K. Olsen (NBF Vestfold), Trine Syversen (NBF Vestfold) og Rigmor Haug (Vestfold fylkesbibliotek)).

http://www.playtona.com