18.2.08

23 ting om 2.0 i Larvik

Hele personalet i Larvik bibliotek jobber med kurset 23 ting om 2.0. Vi har valgt å ta det litt med ro og bruke litt tid på å jobbe oss gjennom de forskjellige tingene. Vi har noen felles samlinger der vi går gjennom noen av de 23 tingene vi skal lære om. De andre tar vi som selvstudium.

Oppstart hadde vi høsten 2007, og vi skal komme oss i mål i løpet av 2008. En del av det vi har lært oss blir nå brukt i det daglige arbeidet, og det er veldig moro. Bl.a har deler av personalet tatt ibruk blogging for fullt. Stavern avdeling har en egen intern blogg der man må være medlem for å lese og bidra. Dette er et verktøy de bruker for å holde hverandre orientert om avdelingens liv og levnet. I tillegg har vi tatt ibruk en wiki i et prosjekt vi har satt igang der hele personalet er med. Denne har vi også laget privat, slik at man må være medlem for å kunne lese og/eller bidra.

23 ting er et bra kurs som alle kan benytte seg av, enten det er organisert opplæring eller man velger å ta det på egenhånd. Hos oss i Larvik er det undertegnede som holder de felles samlingene, men alle jobber selvstendig med "tingene".

Den norske utgaven av kurset ligger her: http://23tingom2null.blogspot.com/
(Vestfold fylkesbibliotek tilbyr også dette kurset)

Rigmor

Etiketter: , , ,


http://www.playtona.com