30.1.07

50 % bibliotekarstilling ledig i Stokke

Ved Stokke bibliotek er det ledig 50 % stilling som bibliotekar med tiltredelse snarest.
Stillingen er tillagt hovedansvaret for bibliotekets oppsøkende virksomhet. Den som ansettes vil bl.a. også delta i arbeidet med litteraturformidling og lesestimulering til voksne og barn.
Se fullstendig utlysning.

19.1.07

Inspirasjonsdag for bibliotekansatte

SYNLIG OG STERK - INSPIRASJONSDAG FOR BIBLIOTEKANSATTE går av stabelen onsdag 14. februar 2007 kl. 09.00-15.45 på Rica Klubben Hotell, Tønsberg. Les hele invitasjonen og programmet her.

12.1.07

Bokpratkurs med Marianne Svarstad

I februar og mars tilbyr Fylkesbiblioteket Bokprat-kurs med Marianne Svarstad.
Mange har etterlyst kurs i formidling og bokprat og dette er et av flere tiltak som kommer. Det faglige innholdet er utarbeidet av Marianne Svarstad i samarbeid med Biblioteksentralen. Denne gangen retter kurset seg spesielt mot de som jobber med formidling av kultur og litteratur til barn. Kursleder Marianne Svarstad er filmprodusent, terapeut og kursholder med lang erfaring innen utrykksformidling, personregi og muntlig fortellerkunst. Hun har høstet mange lovord for sine bokprat-kurs. Se Invitasjon her.

3.1.07

Bibliotekprisen, faglig påfyll og årsmøte

NBF avdeling Vestfold lager en vri på årsmøtet vårt i år. Vi starter kl. 14.00 med et foredrag om biblioteket og det fysiske rom av professor Thomas Moser (Høgskolen i Vestfold).

Det blir også utdeling av historiens aller første bibliotekpris for Vestfold. Juryen har bestått av Liv Andresen, Jan Mehlum og Margaret Skjelbred, og det har kommet mange forslag til kandidater. Hvem som er den ærede vinner blir avslørt 29. januar på Sandefjord bibliotek!

Vi håper mange blir med på dette, program og innkalling finner du selvsagt på hjemmesiden til NBF Vestfold.

http://www.playtona.com